Mato

Veel meer dan gevelbekleding

Mato is een ideale gevelbekleding bij geventileerde gevels en het combineert maximale en esthetische prestaties met de juiste vochtbalans in een gebouw. Onze plaatsers bevestigen mato gevelbekleding op een regelwerk, dat voor ventilatie zorgt, en dit regelwerk bevestigen ze op hun beurt op de isolatie. Door het doordachte ontwerp van mato profielen krijgt de architect alle vrijheid bij het tekenen.

Renson

Licht en toch sterk, … en vooral: uitermate onderhoudsvriendelijk

De ultieme combinatie van design en kwaliteit

Bij de ontwikkeling van zijn gevelbekleding heeft Renson veel aandacht besteed aan design, personalisatie en kwaliteit van afwerking.

Je creëert je gevelbekleding volgens je eigen smaak.

Horizontaal of verticaal laat die zich in de meest uiteenlopende stijlen inpassen: van klassiek over modern tot hedendaags. Zo creëer je een unieke, stijlvolle, elegante en eigentijdse look voor je woning of zaak.

Garagepoorten en deuren gaan probleemloos op in één strak gevelvlak. Functionele elementen zoals een brievenbus, parlofoon of deurbel worden naadloos geïntegreerd. Dankzij de individuele profielen kan je zelfs gebogen gevels afwerken en door de hoogwaardige afwerking zijn ze ook geschikt voor interieurtoepassingen.

Uiteraard stond een eenvoudige en flexibele montage voorop. Onzichtbare bevestigingen zorgen voor een strak design en laten tegelijk thermische uitzetting toe. Renson gaat voor duurzaamheid, zo ook met deze aluminium gevelbekleding. Die is niet alleen slijtvast, maar ook bestand tegen alle weersomstandigheden.