Beleef de natuur in alle weersomstandigheden en tijdens de wisselende seizoenen, comfortabel en goed beschermd. Bij mooi weer open je de glazen elementen en creëer je een luchtig zitje buiten in de natuur.

Als het koeler wordt, sluit je de fronten en geniet je van jouw favoriete plek, ongeacht het weer. Geniet van jouw nieuwe thuis in de buitenlucht met een investering die lang meegaat.

Terrazza Pure

Design Spectaculair design – veeleisende techniek

Achter de moderne kubistische dakvorm van Terrazza Pure gaat een uiterst innovatieve bouwwijze schuil. Gangbare terrasdaken zijn schuin gevormd, zodat regenwater kan aflopen. Niet de Terrazza Pure! Hier is de helling geïntegreerd in de frameconstructie en daarom niet van buitenaf zichtbaar. Het resultaat: een helder en kubistisch design gecombineerd met betrouwbare afvoer van regenwater. Terrazza Pure is de perfecte oplossing voor iedereen, die van veel natuurlijk licht op het terras wil genieten en gelijktijdig waarde hecht aan een betrouwbare en modern HELDERE vormgegeven weersbescherming.

De kubistische elegantie wordt optimaal aangevuld door hoogwaardige sierlijsten en het unieke verlichtingsconcept voor staanders en dakdragers.

Als de dagen kouder worden, hoeft u zich nog lang niet in uw huis terug te trekken.

Rust uw Terrazza Pure eenvoudig uit met de frameloze glazen schuifwand, ook naderhand. Zo kunt u ook op zonnige winterdagen beschut tegen wind en regen genieten van uw terras – met vrij zicht op de natuur.* 

Nog knusser wordt het in de weinor Glasoase® met het verwarmingssysteem Tempura.

Een aangenaam klimaat op uw terras – dat belooft de serrezonwering Sottezza II. De decoratieve zonwering is fraai, slank, decent – en onderhoudsvriendelijk, want Sottezza II is onder de terrasoverkapping aangebracht. Dat beschermt de zonwering tegen vocht en vuil, het doek blijft aantrekkelijk en schoon.