Renson Lapure

Design terrasoverkapping met doek

De Renson Lapure staat synoniem voor een minimalistische designoverkapping aan je huis. Het concept met de discrete aluminium kolommen doet wonderen. Deze terrasoverkapping met doek match perfect met een moderne woning, maar in de Classic Line-uitvoering met kroonlijsten en ornamenten past de Renson Lapure ook wonderwel bij een klassieke bouwstijl. Bovendien is deze overkapping makkelijk koppelbaar, handig voor wie zijn terrasoverkapping met doek in de toekomst zou willen uitbreiden. Het screendak beschermt je tegen water, wind en zon én kan volledig open voor een panoramisch zicht op de blauwe lucht of sterrenhemel.

Er zijn twee mogelijkheden om je designoverkapping tegen de gevel aan te bouwen. Ga voor eindkolommen met geïntegreerde waterafvoer om de regen te slim af te zijn. Liever wat meer schaduw?

Kies dan voor een Renson Lapure met verschoven kolommen, waarbij het dak van je terrasoverkapping met doek wat verder strekt. Je kan de Renson Lapure langs de zijkant dichtmaken door eerst een Triangle als invul-element vanaf de gevel te gebruiken en daarna zonwerende Fixscreens in opbouw te plaatsen. Werk het geheel af met stijlvolle ledverlichting om ook ‘s avonds optimaal onder van je stijlvolle terrasoverkapping met doek te kunnen blijven genieten.

Weinor Plaza Viva

Fraaie zonwering ook voor grote terrassen

Van die mooie zomerse dag op het terras moet u onbezorgd kunnen genieten. 
Om dat mogelijk te maken, biedt Plaza Viva de nodige schaduw. En wel op max. 30 m², voor de hele familie inclusief vrienden.

Maar Plaza Viva is niet alleen praktisch. Het scherm past zich met zijn moderne, slanke design ook aan elke huisgevel aan. 

Dankzij de enorme keuze aan aantrekkelijke zonweringdoeken kunt u uw terras vormgeven zoals u dat wilt.

Weinor Pergotex II

Beleef het cabrio-gevoel

Bescherming tegen wind, regen en uv-straling – maar ook het openlucht-gevoel: De pergola-zonwering weinor PergoTex II is flexibel inzetbaar en geeft u meer tijd in de buitenlucht. Wanneer u wilt genieten van de zon, is een druk op de knop genoeg – en het doek vouwt zich op. Wordt het slechter weer, stuur het vouwdak dan gewoon weer naar buiten.

U zit comfortabel droog – zonder uw terras te verlaten.